Designeri & Arhitecti

Pentru Arhitecti si Designeri de Interioare

Sainteriors impreuna cu arhitecti si designeri doreste sa fie maxim de utili clientilor. Pentru acest scop Showroom-ul Sainteriors este locul in care arhitectii si designerii se pot întalni cu clientii pentru alegerea materialelor si finisajelor necesare diverselor lucrari.

Showroom-ul Sainteriors pe langa rolul sau clar definit, functioneaza ca centru de consultanta, in care arhitectii si designerii sunt tratati ca adevarati parteneri ai companiei noastre. Scopul este ca impreuna, sa-i ajutam pe clientii nostri comuni, sa-i informam, sa-i educam, oferindu-le experienta si pregatirea noastra pentru ca rezultatul final, amenajarea diverselor functiuni, sa reprezinte pentru toti o explicita carte de vizita.

Un parteneriat presupune aspecte de colaborare reciproc avantajoase. Prin acest material informativ Sainteriors face primul pas catre arhitecti si designeri pentru stabilirea unei relatii profesionale de lunga durata. De aceea mai jos veti gasi ofertele noastre de parteneriat:

  • Sainteriors ii va informa pe toti arhitectii si designerii, care se inscriu la acest parteneriat, in legatura cu cele mai noi tendinte existente la nivel mondial in domeniul nostru.
  • Sainteriors poate imprumuta arhitectilor si designerilor cataloage si mostrare, acestea fiind instrumentele noastre de lucru.
  • Sainteriors îi va promova pe arhitectii si designerii colaboratori prin canalele media pe care le utilizeaza (site, expozitii, social media) dar si direct catre clientii Sainteriros.
  • Incheierea de contracte de consultanta in baza carora arhitectii si designerii colaboratori sustin Sainteriors în fata clientilor în faza de concepere a solutiei de amenajare.
  • Asigurarea de conditii ambientale speciale în showroomul Sainteriors, destinate arhitectului/designerului si clientului sau.
  • Acces la sursele de informare asupra produselor Sainteriors
  • Facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti si designeri, in special in privinta discounturilor si a conditiilor de plata.
  • Deplasarea echipelor Sainteriors la locul indicat de arhitect sau designer pentru efectuarea masuratori exacte pe baza carora putem stabili cantitatile necesare proiectului de amenajare.
  • Sainteriors pune la dispozitia arhitectilor, inclusiv la biroul acestuia, resedinta, santier etc. cataloage, mostre, liste de pret, date tehnice etc. pentru a sustine oferta de produse ceruta de client sau arhitect/designer