Covoare Sahco

Covoare Sahco

Devotati celei mai inalte calitati. Un ochi antrenat distinge calitatea adevarata in detalii. In rafinamentul si armonia celor mai fine materiale. Precizia si maiestria artizanatului. Sofisticarea jocului artistic, care i se dezvaluie observatorului atent. SAHCO cultiva aceste diferente subtile. Rezultatul este reprezentat de covoare tesute manual, cu noduri realizate manual, de o calitate exceptionala – create pentru interioare in care fiecare detaliu este selectat pentru a se conforma celor mai inalte standarde.
Puterea subtila de transformare. O opera de arta a retinerii distinse. Cu eleganta sa clasică, covorul VARIO ii confera fiecarei camere o nota de noblete subtila. Design-uri care creeaza perspective complet noi. FORMA demonstreaza cat de opulent poate sa fie minimalismul reusit. O compozitie luxurianta, caracterizata de linii ingrijite si cea mai fina maiestrie. Profunzimea gratioasa si o textura absolut irezistibila sunt secretul fascinatiei incontestabile exercitate de UNICO. Un spectru complet nou de posibilitati. MAYU reinterpretează modele si practici de fabricare traditionale – conferindu-le o noua rezonanta pentru prezent si viitor. 

Cu liniile sale unduitoare, covorul DUNA creeaza o atmosfera de coerenta elementara - o armonie a culturii si naturii, a spatiului si design-ului. OMBRA impresioneaza printr-un gradient color armonios, care se poate utiliza pentru a obtine un efect retinut sau spectaculos, in functie de paleta de culori aleasa. 
Topografia unei experiente proaspete a spatiului. Prin relieful sau captivant, TERRA ofera o perspectiva neobisnuita – si posibilitati de combinare extrem de versatile. SAHCO FINE RUGS sunt disponibile in mai multe variatii. Clientul poate sa aleaga din diverse masuri si culori standard. Cu toate acestea, se pot comanda si covoare personalizate, cu alte culori si dimensiuni, fara costuri suplimentare. Pentru fiecare covor se pot utiliza maxim doua culori (cu exceptia articolelor BOUQUET, MAYU si OMBRA, care sunt disponibile doar in culori definite). La cerere, sunt disponibile si taieturi. In functie de combinatia de diverse materiale naturale, pot sa existe variatii usoare ale culorilor. Preturile sunt pe m².
 

Mai multe informatii

Material: