Draperii si Perdele

Cand va ganditi la perdele si draperii va recomandam sa luati in considerare aspectul luminii naturale, al formei ferestrelor si efectul pe care doriti sa-l creati in spatiul dumneavoastra. In modul acesta veti obtine mai repede viziunea de decorare potrivita si placuta. Efectele de luminozitate pe care doriti sa le obtineti sunt, in viziunea noastra, egale ca valoare cu pereferintele stilurilor, modelelor si culorilor tesaturilor alese pentru spatiile dumneavoastra.

Dincolo de stil si model, cu aproape orice fereastra de aproape orice dimensiune, puteti crea senzatia de luminozitate, sau puteti diminua luminozitatea spatiului, cu ajutorul perdelelor si draperiilor bine croite, sau cu combinatii de storuri sau rulouri cu draperii. Aici este important sa luati in considerare forma ferestrei si a modului ei de acționare, pentru ca in cele din urma, doriti sa arate bine, sa fie usor de intretinut si mai ales sa puteti actiona fereastra fara complicatii.

Cu ajutorul colectiilor de tesaturi pentru perdele si draperii selectate personal de Andreea Dragoi la targurile internaționale de specialitate, puteti face amenajari clasice, in stil contemporan conservativ, dar si amenajari iesite din tiparele convenționale. Natura, culoare, culori electrizante, forme diverse, mixuri de stiluri indraznete, funk sau decoruri renascentiste bogat detaliate, colectiile pe care le propunem creaza spatii si lumi in sine.