Confidentialitate

Accesarea site-ului Sainteriors implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. S&A Interiors S.R.L., societate inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sainteriors are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.

1. Prin accesarea Site-ului www.sainteriors.ro si inscrierea in baza de date a Sainteriors, implica acceptul Utiizatorului/Clientului ca Datele Personale sa fie colectate, procesate si/sau utilizate in scopul administrarii si indeplinirii contractului incheiat intre Client si Sainteriors, asistenta generala si pe termen lung pentru Utilizator/Client si serviciu personalizat, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, activitati de sondare a pietei si a opiniei sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Sainteriors prin orice mijloace de comunicare (posta, email, telefon, SMS, etc).
SC S&A Interiors SRL este unicul detinator al al informatiilor colectate de pe acest Site si se obliga ca Datele Personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de Sainteriors, in baza unui document de confidentialitate de tip Non-Disclosure Agreement si a unui contract.

2. Accesul la Datele Personale va fi limitat la angajatii autorizati dupa cum este necesar in scopurile identificate la punctul 15.1 precum si securitatea si intretinerea IT. Sainteriors utilizeaza masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a proteja securitatea si confidentialitatea Datelor Personale si efectueaza revizii si imbunatatiri periodice ale acestor masuri dupa cum este necesar pentru a reflecta evolutia legilor si/sau umbunatatirile in tehnologia disponibila.

3. Colectarea Datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatie de gestiune a Newsletter-ului, prin salvarea in baza de date a diverse formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre Utilizator, prin chestionare online, etc. Utilizam Datele pentru a analiza obiceiurile de navigare, administrarea Site-ul, pentru a urmari interesele Utilizatorilor si informatii demografice. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea Site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele Utilizatorilor.

4. Utilizatorul/Clientul are dreptul de a accesa si de a reviziu Datele Personale si de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea Datelor Personale.

5. Utilizatorul/Clientul isi poate retrage oricand consimtamantul.

6. Orice intrebare suplimentara si/sau intentie de a accesa sau vedea Datele Personale, solicitare privind Datele Personale sau retragerea consimtamantului, se va directiona catre SC S&A Interiors SRL, la adresa de email andreea@sainteriors.ro

7. Sainteriors nu trimite mesaje nesolicitate si fiecare editie de Newsletter contine modalitatea de dezabonare si odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

8. Renuntarea la primirea Newsletter-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Termeni si Conditii.