Tapiterii Jean Paul Gaultier - Colectia Le Defile

Tapiterii Jean Paul Gaultier - Colectia Le Defile

Jean Paul GAULTIER isi prezinta colectia pentru locuinte. Creativitatii i se da frau liber intr-un amestec ametitor de genuri, nuante, design-uri specifice si desene la scara. 
VAGABOND: Calatorie fotografica. O imagine fotografica la scara mare, pe un fundal de panza supla si destinsa. Un peisaj monocrom clasic, in soft focus. Printat digital pe negru, indigo sau sepia pentru o paleta neutra perfecta. 
FANGIO: Ciocnire mareata. Un material rezistent nou, 100% bumbac: imitatia de velur fina si calduroasa contrasteaza cu o imagine surprinzator de puternica. Fasii comprimate de otel inconjoara logo-ul Gaultier. Seductie tactilt provocatoare... Iluzie si intensitate colorate prin printare digitala. Trei culori superbe pentru tapiterie. 
SPATIAL: Explozie uriasa. O explozie de pete uriase pe imitatie de velur. Cele sase palete de culori reunesc in mod jucaus design-urile diverse din aceasta colectie. 
ANGELOTS: O diversiune iubitoare. Pe un bumbac satinat sofisticat, inca o imagine importanta din universul lui Jean Paul GAULTIER care ilustrează un grup de medalioane angelice. Aceasta abundenta cerească de heruvimi este amuzanta pe un toile de jouy. Disponibil intr-o paleta multicolora pentru o coordonare simpla. 
COQUIN: O nota de rafinament.  Bulinele regulate cu margine neagra ii confera calm acestei colectii. Dupa cum putem observa la materialul Le Male, o batatura iridescenta adauga accente metalice la acest design de Jacquard colorat. Disponibil in 6 nuante neobisnuite, pentru a fi coordonat si amestecat cu toate materialele din colectie. 
CASINO: Un pic de feminitate. Un element peren in toate colectiile Gaultier, dantela isi face aparitia in mod discret si aceasta interpretare in damasc face referire la designul cu aspect de plasa Cabaret. Clasic si delicat.
MOUSAILLON: O clipire poetica. Dungile marine impodobesc aceste figuri heruvimice in mod exceptional, creand un motiv unic. Sase medalioane individuale decoupage formeaza un design creativ. Cele doua culori rezuma paleta de culori evidenta a acestor dungi simbolice.