Tapet

Oricand doriti sa va schimbati spatiile din casa, repede, va propunem sa va ganditi la tapet. Este simplu, se monteaza repede si usor de echipele spre care va orientam, astfel obtinand ceea ce ati dorit: un nou ambient. Gasiti cateva zeci de colectii de tapet de cea mai buna calitate pe site-ul nostru: modele, stiluri, texturi si culori. Va recomndam ca dupa ce gasiti ceea ce va intereseaza pe site, sa veniti in showroom pentru a putea vedea, atinge si simti textura tapetului dorit.

La noi gasiti colectii de la cele mai renumite si vechi companii producatoare de tapet din Europa, renumite pentru design dar si pentru calitate,  tapet despre orice, cu povesti sau nu, de la culori de acuarela, la exuberanta motivelor florale, vegetale, uneori desenate ca niste studii botanice sau la precizia geometriilor labirintice, si detalii impecabile ale formelor. In cataloagele colectiilor de tapet din showroom si in imaginile cu tapet de pe site-ul nostru, veti vedea combinatii posibile si mixuri creative de mii modele.

La colectiile selectate de noi preturile pornesc de la 450 RON rola. O rola masoara, in general, 0,53 cm, 0,68 cm sau 0,70 cm latime si au lungimea de 10 metri liniari. Exista si colectii de tapet din materiale neobisnuite sau pretioase, iar colectiile aceste se pot achizitiona la metru liniar. Este important sa stiti ca pentru tapetele cu model veti avea pierderi de material deoarece trebuie sa potrivitii desenele de la o fasie la alta. Cantitatile necesare se calcuelaza pe baza masuratorilor. Va putem spune cate role aveti sau cati metrii liniari, in functie de suprafata si desenul tapetului ales.