Tapet

Fara nici o indoiala, la nivel universal tapetul este cea mai democratica forma de arta aplicata. Astazi, nu exista o alta metoda de a decora o locuinta sau orice spatiu, in general, atit de unanim adoptataca aceasta. In secolul 19 decorarea peretilor cu tapet era chiar considerata a fi una din "artele industrializate".

Cum spunea William Morris intr-una din lecturile sale: "Orice aveti in camera, ganditi-va intai la pereti, caci ei va vor transforma casa in acasa si daca nu faceti niste eforturi in a-i decora, veti avea senzatia de camere goale, oricita mobila aveti si oricit de luxoasa este mobila pe care o aveti..."

Oricand doriti sa va schimbati atmosfera din casa sau birou repede si fara investitii costisitoare, sau sa nu va transformati spatiul in santier, va propunem sa va ganditi la tapet. Puteti monta tapet doar pe un perete, caz in care va recomand motive mari vegetale sau geometrice, peisaje sau pur si simplu panouri cu imagini individuale. Daca alegeti uni-uri cu texturi speciale sau motive mici va recomand sa montati tapetul pe toti peretii incaperii.

La sainteriors.ro gasiti colectii de la cele mai renumite si vechi companii producatoare de tapet din Europa, global apreciate pentru design dar si pentru calitate. Colectiile noastre de tapet sunt, simplu spus, tapet despre orice; cu poveste sau nu, de la culori de acuarela la exuberanta motivelor florale, vegetale, uneori desenate ca niste studii botanice sau la precizia geometriilor labirintice, si detalii impecabile ale formelor.

In cataloagele de tapet din showroom si in imaginile cu tapet de pe site-ul nostru, veti vedea combinatii posibile si mixuri creative de mii modele.