Tapet modern

Tapet de Vinil Elitis - Colectia Parade

Tapet de Vinil Elitis - Colectia Parade

Bazaar – O panorama neasteptata si un moment de contemplare a frumusetii iluziei de filtra..

Tapet Osborne & Little - Colectia Enchanted Gardens

Tapet Osborne & Little - Colectia Enchanted Gardens

Povestea de dragoste a englezilor cu natura si gradinile atit englezesti cat si orientale este sursa..

Tapet Zoffany - Colectia Phaedra

Tapet Zoffany - Colectia Phaedra

Spiritul artistic dezvaluit…Colectia Phaedra de la Zoffany paseste pe scena interioarelor de lux cu ..

In prezent industria tapetului - denumita si cea mai democratica forma de arta aplicata a avansat foarte mult, diversificand materialele si procedeele tehnnice de productie.
 
La colectiile de tapet moderne prezente in sainteriors.ro gasim cele mai variate materiale: piele, catifea, mica, furnir de lemn, pene, paiete, matase, hartie japoneza creponata. Pot fi aplicate pe suport de celuloza sau vinil. In cazul imaginilor mari care pot deveni cele mai spectaculoase forme de a va decora interioarele caselor sunt folosite in productie cele mai performante plotere si masini de imprimat. Exista o competitie constanta intre marile firme creatoare, care produc cel mai special tapet anual si care, astfel, inoveaza!
 
Ideea este ca printr-un simplu artificiu, acela de adauga tapet fie pe un perete sau pe toti peretii unei incaperi, fara un mare effort si cateodata doar in cateva ore, casa dumneavoastra este ca si noua. In cazul tapetului uni texturat sau al moitivelor mici recomand tapet pe toti peretii. Astfel, puteti schimba atmosfera cat si stilul unui spatiu, fara a schimba piesele de mobilier.