Quintessence

Quintessence

NOBILIS, din latinescul Nobile, distins, de bun gust... Sub acest nume, Adolphe HALARD, fondatorul societatii, a deschis în 1928 un butic pe 29 rue Bonaparte, intre biserica Saint-Germain-des-Pres si Ecole des Beaux Arts. Inconjurandu-se de artisti pictori renumiti printre care si Suzanne FONTAN, devine creator de colectii de tapete si tesaturi ce exprima sensibilitile artistilor contemporani: s-a nascut spiritul NOBILIS.

Sinonima cu eleganta si bunul gust, NOBILIS este o marca purtatoare a culturii franceze, fiind deschisa in acelasi timp si catre lume. De calitate superioara, rafinate,  plecand de la faimosul clasic revizuit la designul ultra-sic, colectiile NOBILIS se caracterizeaza atat prin creativitatea lor, bogatia materialelor, motivelor, culorilor, cat si prin inovarea tehnologică. Particulari si profesionisti, toti apreciaza NOBILIS, cea mai accesibila dintre marcile de prestigiu. Mari decoratori, arhitecti de interioare, profesionisti in decorari apeleaza la  NOBILIS pentru decorarea unor interioare prestigioase: hoteluri si restaurante de lux, iahturi, resedinte private...

QUINTESSENCE - Intr-un evantai de materiale luxoase, tapetul Quintessence destainuie secretul unei incrustari din lemn, a unei zambile de apa, a unei plute patinate aur si a unei mica.

Mai multe informatii

Material:

Model:

Stil: